トップ > 在学生の方へ > 授業日程 > 令和2年度 理学部・理学研究科(専門科目) 学年暦・授業日程 [2020 Academic Year] School of Science Academic Calender (Specialized Courses)

授業日程

• 日程表の内容につきましては、変更になる場合がありますので、掲示板に十分注意をして下さい。
    Please note that the schedule is subject to change, and if there is any change, it will be posted on the bulletin board or on to your online Student Portal Site.

r2_rigaku_jn_je_0507update.jpg

第1学期(奇数セメスター) First (Spring) Semester

期 間 備 考
    理学部 新入生オリエンテーション
    Orientation for New Students (Undergraduate Program)
    オンラインにより実施
    Orientaion will be conducted online.
    *Link
    オンライン授業試行・習熟期間
    Online Class Trial Period
    4/20(月 Mon.)-5/6(水 Wed.)
    授 業
    Spring Semester Courses
    5/7(木 Thu.)-8/5(水 Wed.)
    8/3(月 Mon.)
    Web履修登録
    Online Class Registration
    4/20(月 Mon.)-5/7(木 Thu.)

履修科目訂正
    Change of Registration
    5/8(金 Fri.)-5/21(木 Thu.)
    創立記念日
    University Foundation Day
    6/22(月 Mon.) 創立記念日であるが授業を行う
    Classes will be held
    補講及び定期試験
    Makeup Classes & Exams
    8/3(月 Mon.)-8/12(水 Wed.) 8/4(火 Thu.), 8/5(水 Wed.)
    Normal classes
    学期末休業
    Semester-end Vacation
    8/13(木 Thu.)-9/30(水 Wed.)
    オープンキャンパスに伴う休業
    Open Campus (no class)
    9/21(月・祝 Mon./Holiday),9/22(火・祝 Tue./Holiday)

第2学期(偶数セメスター)Second (Fall) Semester

期 間 備 考
    授 業
    Fall Semester Courses
    10/1(木 Thu.)-1/26(火 Tue.)
    Web履修登録
    Online Class Registration
    10/1(木 Thu.)-10/14(水 Wed.)

履修科目訂正
    Change of Registration
    10/15(木 Thu.)-10/21(水 Wed.)
    学部のみ
    Undergraduate students only (by submitting forms)
    冬季休業
    Winter Vacation
    12/28(月 Mon.)-1/3(日 Sun.)
    補講及び定期試験
    Makeup Classes & Exams
    1/27(水 Wed.)-2/5(金 Fri.)
    学期末休業
    Semester-end Vacation